Risengrødsvafler - Opskrift på vafler lavet med en rest risengrød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler – Opskrift på de lækreste vafler lavet med en rest risengrød. Hvis du har en rest risengrød tilovers, så er det så nemt og lækkert at bage dejlige vafler ud af det. Jeg har lavet vaflerne med kold risengrød, æg, hvedemel, sukker, kanel, bagepulver og vaniljesukker. Kanel kan sagtens undlades, hvis man ikke ønsker at tilføre vaflerne en julet smag. Det er meget nemt og hurtigt at lave dejen, da alle ingredienserne blot skal røres sammen til en ensartet dej og så bages i et vaffeljern. Denne opskrift giver 6 vafler, men hvis du har meget risengrød tilovers, så er det en nem opskrift at gange op. Hvis du har risalamande tilovers, så kan den også sagtens bruges i stedet for risengrød.

Serveringsforslag

Jeg har serveret risengrødsvaflerne med letpisket flødeskum og kold kirsebærsauce, men de kan jo nydes med det som du allerbedst kan lide. F.eks. sukker eller flormelis, hindbærsyltetøj eller blot spises som de er. Prøv også min opskrift på julevafler ala mozartkugler med nougat og marcipan. Rigtig god fornøjelse!

Risengrødsvafler

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Risengrødsvafler (6 stk.)

Fremgangsmåde

Risengrødsvafler

Rør godt rundt i den kolde risengrød, så der ikke er store klumper i. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen til en ensartet dej.

Varm et vaffeljern op.

Kom smør på vaffeljernet og fordel det, gerne med en pensel. Bag ca. 6 vafler af dejen. Lad dem afkøle på en rist og server vaflerne med flødeskum, syltetøj eller bare sukker eller flormelis. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar