Risengrødsvafler - Opskrift på vafler lavet med en rest risengrød.
Opskrifter Livsstil Shop

Risengrødsvafler

Risengrødsvafler – Opskrift på de lækreste vafler lavet med en rest risengrød. Hvis du har en rest risengrød tilovers, så er det så nemt og lækkert at bage dejlige vafler ud af det. Jeg har lavet vaflerne med kold risengrød, æg, hvedemel, sukker, kanel, bagepulver og vaniljesukker. Kanel kan sagtens undlades, hvis man ikke ønsker at tilføre vaflerne en julet smag. Det er meget nemt og hurtigt at lave dejen, da alle ingredienserne blot skal røres sammen til en ensartet dej og så bages i et vaffeljern. Denne opskrift giver 6 vafler, men hvis du har meget risengrød tilovers, så er det en nem opskrift at gange op.

Serveringsforslag

Jeg har serveret risengrødsvaflerne med letpisket flødeskum og kold kirsebærsauce, men de kan jo nydes med det som du allerbedst kan lide. F.eks. sukker eller flormelis, hindbærsyltetøj eller blot spises som de er. Prøv også min opskrift på julevafler ala mozartkugler med nougat og marcipan. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Vafler til 2-3 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Risengrødsvafler (6 stk.)

350 g risengrød, kold

2 æg

40 g sukker

50 g hvedemel

1 lille tsk. bagepulver

1 tsk. kanel

1 tsk. vaniljesukker

Smør til bagning

 

 

Fremgangsmåde

Risengrødsvafler

Rør godt rundt i den kolde risengrød, så der ikke er store klumper i. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør sammen til en ensartet dej.

Varm et vaffeljern op.

Kom smør på vaffeljernet og fordel det, gerne med en pensel. Bag ca. 6 vafler af dejen. Lad dem afkøle på en rist og server vaflerne med flødeskum, syltetøj eller bare sukker eller flormelis. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.