Risalamande cheesecake i glas - Risalamande cheesecake i glas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Risalamande cheesecake i glas

Risalamande cheesecake i glas – Opskrift på nem risalamande cheesecake i glas med kirsebærsauce. Nemme små risalamande cheesecakes serveret som portionsanretninger i glas. Risalamande cheesecakes består af en kiksebund lavet med vaniljekranse og smør. På kiksebunden kommes der cheesecakefyld med vanilje og hakkede smuttede mandler. Cheesecake pyntes med kirsebærsauce.

Cheesecake fyldet er lavet uden husblas, så derfor er det vigtigt, at fløden bliver pisket til en fast skum og forsigtigt bliver vendt med flødeosten, da det på den måde holder på formen og ikke klasker sammen. I stedet for at bruge vaniljekranse til bunden, så kan der bruges pebernødder eller brunkager. Der er ikke risengrød i denne cheesecake, men hvis du har en rest kold risengrød tilovers, så kan der tilsættes 150 g kold risengrød, som røres sammen med flødeosten, så der ikke er klumper i.

Opskrift på risalamande.

Opskrift på kirsebærsauce.

Desserten kan laves dagen inden servering og den er perfekt at have med til f.eks. jul. Prøv også min opskrift på 1 stor risalamande cheesecake lige her. Rigtig god fornøjelse!

Risalamande cheesecake i glas

Ingredienser

Kiksebund
Flødeostecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Kiksebund

Knus vaniljekransene helt fint og bland dem sammen med smeltet smør. Fordel kiksebunden i 6-8 glas.

Flødeostecreme

Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål.

Pisk fløden til skum i en anden skål.

Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede smuttede mandler i. Fordel cremen på kiksemassen og bred den ud.

Fordel kirsebærsauce udover, server straks eller stil cheesecakes på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar