Ravioli med brunet salviesmør - Enkel og smagfuld pastaret

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ravioli med brunet salviesmør

Ravioli med brunet salviesmør – Opskrift på nem og lækker pastaret med ravioli med brunet smør med salvie og hasselnødder. Denne pastaret er så enkel, men den smager så dejligt. Pastaretten består af ravioli, som er pasta med fyld, som serveres med brunet smør med salvie blade og hasselnødder. Pastaretten pyntes med revet parmesan, salt og peber. Det er en perfekt forret, men den kan også serveres som en hovedret med f.eks. en frisk tomatsalat til, da det ellers godt kan blive en lidt tung ret.

Jeg bruger ravioli med spinat og ricotta, som man kan købes i de fleste supermarkeder. Man kan også sagtens bruge ravioli med andet fyld eller en anden slags pasta. Man kan jo også lave dem selv, hvis man tør kaste sig ud i det projekt. Rigtig god fornøjelse!

Ravioli med brunet salviesmør

Opskrift til 2 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Brun smørret i en lille gryde. Tilsæt salvie og hasselnødder. Tag gryden af varmen.

Kog raviolien som angivet på pakken.

Hæld vandet fra raviolien og hæld smørsaucen udover. Server ravioli med salviesmør, revet parmesan og evt. frisk salvie. Drys med salt og peber. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar