Quinoasalat med mango og avocadodressing - Mættende måltidssalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Quinoasalat med mango og avocadodressing

Quinoasalat med mango og avocadodressing – Opskrift på lækker salat med quinoa, mango, grønkål og cremet avocadodressing. Denne salat er så lækker og dejlig mættende. Salaten består af kogt quinoa, grønkål, mango, peberfrugt, agurk, tomater, mozzarella, oliven, som vendes sammen med en cremet avocadodressing. Dressingen består af avocado, cashewnødder, olivenolie, citronsaft, persille, vand og salt og peber. En herlig salat som mætter godt og som er perfekt at servere til frokost eller aftensmad.

Jeg har brugt mini mozzarella kugler, men feta ost kan også bruges. Hvis du ønsker at lave salaten helt vegansk, så kan osten undlades eller der kan bruges vegansk ost. Rigtig god fornøjelse!

Quinoasalat med mango og avocadodressing

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Quinoasalat med mango
Avocadodressing

Fremgangsmåde

Quinoasalat med mango

Kog quinoa som angivet på pakken og lad quinoa afkøle efterfølgende.

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål.

Avocadodressing

Blend alle ingredienserne til en ensartet, cremet og flydende dressing. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. mere citron eller vand afhængig af konsistensen

Bland dressingen i salaten og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar