Pizzastænger af butterdej – Opskrift på sprøde pizzastænger af butterdej. Disse pizza-butterdejstwisters er så lækre og nemme at lave. De består af butterdej som smøres med tomatpuré og drysses med revet ost, skinke, pepperoni og oregano. Det er en vidunderlig god kombination.
Her har jeg brugt en butterdejsrulle, som er rullet med bagepapir, hvilket er virkelig smart. Man kan også sagtens bruge butterdejsplader fra frost, som lige skal tø op i ca. 15 minutter inden det bruges. Se denne opskrift på asparges med bacon og butterdej.
Disse pizzastænger er perfekte at servere som en snack, som en del af et tapasbord, til picnic eller som en del af en buffet til f.eks. studentergilde. De kan sagtens bages om morgnen og så serveres om aftenen. Rigtig god fornøjelse!
Pizzastænger af butterdej
Ingredienser
Pizzastænger af butterdej (12 stk.)Fremgangsmåde
Pizzastænger af butterdej
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rul butterdejen og lad den blive på bagepapiret. Smør tomatpuré ud på hele dejen. Drys med revet ost, skinke, pepperoni og oregano. Skær dejen ud til 12 strimler på den korte led og sno hver dejstrimmel forsigtigt. Lad de snoede dejstrimler blive på bagepapiret og før dem forsigtigt over på en bageplade. Bag i ca. 15-20 minutter eller indtil pizzastængerne er sprøde og har fået farve. Lad dem afkøle og nyd dem herefter. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Kan de fryses ned?