Pisket brunet smør - Hjemmelavet pisket brunet smør
Opskrifter Livsstil Shop

Pisket brunet smør

Pisket brunet smør – Opskrift på hjemmelavet pisket brunet smør. Pisket brunet smør er så nemt at lave selv og det smager vidunderligt. Pisket smør er smør der smeltes, køles ned og pisket lyst og luftigt. Det smager så dejligt. Her har jeg lavet det med brunet smør, hvilket er helt genialt. Det er meget nemt at lave brunet smør. Smørret kommes i en lille gryde og smeltes ved middelhøj varme. Det skal gerne bruse og boble, og når det bliver gylden brun og dufter dejlig “nøddet”, så er smørret klar.

Pisket brunet smør kan serveres sammen med friskbagt brød og boller. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pisket brunet smør

Tilbehør
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Pisket brunet smør

250 g smør

Ca. 1 tsk. flagesalt

Fremgangsmåde

Pisket brunet smør

Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive lysebrunt. Det skal bruse og boble. Pisk godt i det så det ikke brænder på. Hæld det brunede smør i en skål, og lad det afkøle til stuetemperatur.

Kom isterninger i en stor skål og kom en lille skål ovenpå. Hæld det afkølede smeltede smør i den lille skål og pisk med et piskeris indti det begynder at “sætte sig”. Skift derefter til en elpisker og pisk til det bliver lyst og luftigt. Smag til med salt og server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.