Pisket smør - Nem opskrift på hjemmelavet pisket smør
Opskrifter Livsstil Shop

Pisket smør

Pisket smør – Opskrift på lækker og luftig pisket smør med få ingredienser. Det er så nemt at lave pisket smør. Pisket smør består kun af blødt smør, som piskes sammen med kærnemælk og salt indtil det får en luftig og blank konsistens, nærmest som flødeskum. Så nemt, lækkert og virkelig dekorativt med pisket smør. Jeg har også en opskrift på pisket brunet smør, men det tager lige lidt længere tid, fordi smørret først skal smeltet og brunes.

Der bliver serveret pisket smør til brød på mange bagerier og cafeer rundt omkring. Pisket smør smager vidunderligt på surdejsbrød, men det kan også serveres sammen med grillede/stegte grøntsager, til fisk eller til grillet kød. Rigtig god fornøjelse!

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

200 g smør, blødt

4 spsk. kærnemælk

1/2 tsk. havsalt

Fremgangsmåde

Pisk smørret lyst og luftigt. Tilsæt kærnemælk og salt og pisk igen til smørret har konsistens som flødeskum. Det tager ca. 10 min.

Kom det piskede smør i et flot glas, på en lille tallerken eller skål og server det. Hvis det ikke skal serveres med det samme, så skal det opbevares ved stuetemperatur. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.