Pisket brunet smør - Hjemmelavet pisket brunet smør
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pisket brunet smør

Pisket brunet smør – Opskrift på hjemmelavet pisket brunet smør. Pisket brunet smør er så nemt at lave selv og det smager vidunderligt. Pisket smør er smør der smeltes, køles ned og pisket lyst og luftigt. Det smager så dejligt. Her har jeg lavet det med brunet smør, hvilket er helt genialt. Det er meget nemt at lave brunet smør. Smørret kommes i en lille gryde og smeltes ved middelhøj varme. Det skal gerne bruse og boble, og når det bliver gylden brun og dufter dejlig “nøddet”, så er smørret klar.

Pisket brunet smør kan serveres sammen med friskbagt brød og boller. Rigtig god fornøjelse!

Pisket brunet smør

Forberedelse 5 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pisket brunet smør

Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive lysebrunt. Det skal bruse og boble. Pisk godt i det så det ikke brænder på. Hæld det brunede smør i en skål, og lad det afkøle til stuetemperatur.

Kom isterninger i en stor skål og kom en lille skål ovenpå. Hæld det afkølede smeltede smør i den lille skål og pisk med et piskeris indti det begynder at “sætte sig”. Skift derefter til en elpisker og pisk til det bliver lyst og luftigt. Smag til med salt og server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar