Pastaret med svampe og mascarpone - Min bedste opskrift på cremet pastaret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pastaret med svampe og mascarpone

Pastaret med svampe og mascarpone – min bedste opskrift på cremet pastaret med svampe og mascarpone. Denne cremede pastaret er den allerbedste jeg har lavet. Retten består af ganske få ingredienser og den er virkelig nem at lave. Retten består af en cremet sauce med blandede svampe, jeg har brugt en blanding af champignoner, kejserhatte og portobellosvampe, men du kan bruge lige de svampe du bedst kan lide. Derudover består retten af frisk oregano, mascarpone og tomatpuré – virkelig lækker og smagfuld. Jeg har brugt casarecce pasta, fordi det var lige det, jeg havde i skabet, men alt pasta kan bruges. Det er en ret “tung” pastaret, så server den gerne med en frisk grøn salat. Prøv mine andre lækre opskrifter på pastaretter, f.eks. one pot pasta med parmaskinke og oliven, pasta med laks, citronsauce og spinat, one pot pasta med hvidløgsrejer eller bagt feta pasta med tomater. Rigtig god fornøjelse!

Pastaret med svampe og mascarpone

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Pastaret med svampe og mascarpone
Derudover

Fremgangsmåde

Pastaret med svampe og mascarpone

Svits løg, hvidløg og frisk oregano i olie på en pande. Skru op på høj varme og tilsæt svampene. Lad dem stege kraftigt til væsken er fordampet og skru ned på middelvarme. Rør mascarpone og tomatpuré ud på panden og tilsæt grøntsagsbouillonterningen. Kog pastaen og rør pastavand i saucen lidt ad gangen til en cremet og ensartet sauce. Vend forsigtigt de færdigkogte pastaer i saucen. Server pastaretten med revet parmesan og frisk oregano. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar