Pasta med brunet smør, tomater og burrata - Nem pastaret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med brunet smør, tomater og burrata

Pasta med brunet smør, tomater og burrata – Opskrift på nem og lækker pastaret med brunet smør, bagte tomater, burrata og pinjekerner.

Pasta med brunet smør, tomater og burrata

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Pasta med brunet smør, tomater og burrata

Fremgangsmåde

Pasta med brunet smør, tomater og burrata

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom tomaterne på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, salt og peber og bag dem i 20 min.

Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive lysebrunt. Det skal bruse og boble. Pisk godt i det, så det ikke brænder på.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

vend den brunede smør sammen med den kogte pasta. Kom det på et fad og top med bagte tomater, burrata, pinjekerner og basilikum. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Pasta med brunet smør, tomater og burrata

Den lækreste pastaret, som er virkelig nem at lave og som består af ganske få ingredienser.Pastaretten består af spaghetti, der vendes sammen med brunet smør og som toppes med små bagte tomater, burrata, ristede pinjekerner og frisk basilikum. Det er en pastaret, som både kan serveres i hverdagene, men som også sagtens kan serveres i weekenden og også til gæster.  Jeg har brugt helt tynde spaghetti, men andre slags pastaer kan også sagtens bruges.

Prøv også min opskrift på pasta i bagt peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar