Pasta med broccolisauce - Cremet broccolisauce med pasta
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta med broccolisauce

Pasta med broccolisauce – Opskrift på nem og lækker cremet pastasauce med broccoli, hvidløg, citron og parmesan. Denne lækre pastaret er super hurtig at lave og er en hverdagsvenlig ret, som også egner sig godt til at servere til børn. Broccolisaucen består af kogt broccoli som blendes til en cremet sauce med kogevand fra broccolien, piskefløde, citron, hvidløg, parmesan, pastavand, salt og peber. Den cremede sauce vendes sammen med kogt pasta. Jeg har brugt rigatoni pasta her, men alt slags pasta kan bruges.

Sådan en grøntsagssauce her er super nem og hurtig at lave og den er perfekt at lave, hvis man har nogle kedelige grøntsager liggende i køleskabet. Prøv også at blende squash eller ærter sammen med. Prøv også min opskrift på cremet peberfrugtsauce med pasta eller grønkålspesto med pasta. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Pasta med broccolisauce

1 broccolihoved

1 dl kogevand fra broccolien

2 fed hvidløg

1 dl piskefløde

1 dl revet parmesan + ekstra til topping

1 tsk. fintrevet citronskal

Salt og peber

400 g pasta

1 dl pastavand

Fremgangsmåde

Pasta med broccolisauce

Del broccolien i buketter og kog i rigeligt saltet vand i 15 min. Kom kogt broccoli, kogevand fra broccolien, hvidløg, piskefløde, parmesan og citronskal i en blender og blend til en cremet sauce. Smag til med salt og peber.

Kog pastaen. Tilsæt pasta og pastavand til saucen og rør det rundt. Drys med ekstra revet parmesan på toppen. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.