Panzanella med fersken og burrata - Salat med brød og ferskner
Opskrifter Livsstil Shop

Panzanella med fersken og burrata

Panzanella med fersken og burrata – Panzanella salat med ferskner, tomater, pestocroutoner og burrata. Denne salat er så lækker og frisk. En panzanella salat er en italiensk tomatsalat med brød i. Her har jeg lavet den i min egen version med skiver af frisk fersken, forskellige slags tomater, pestocroutoner og burrata. Der kan også tilsættes tynde skiver af rødløg og frisk basilikum. Salaten er perfekt at servere sammen med grillet kød eller fisk. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat til 4-5 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Panzanella med fersken og burrata

100 g brød, gerne daggammelt brød

2-3 spsk. pesto

300 g blandede tomater

3 ferskner

2 stk. burrata

Olivenolie

Fremgangsmåde

Panzanella med fersken og burrata

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Bræk brødet ud i stykker og vend med pesto. Fordel det på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen i ca. 10 min. eller indtil det er sprødt. Lad brødcroutoner afkøle.

Skær tomater ud i store tern og skær ferskner i skiver. Kom det på et fad og fordel pestocroutoner og burrata udover. Dryp med olivenolie. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.