Pan con tomate - Spanske tapas brød med tomat og hvidløg
Opskrifter Livsstil Shop

Pan con tomate

Pan con tomate – Opskrift på pan con tomate, ristet brød med revet tomater, hvidløg og olivenolie. Disse sprøde spanske brød med tomater er perfekte til tapasbordet. De består af ristet brød, som gnides med hvidløg og som toppes med revet tomat blandet med salt, peber og olivenolie. I Spanien spises disse brød til tapas og også til morgenmad. Jeg har i hvert fald flere gange fået disse brød til morgenmad. De smager vidunderligt og er en slags spansk bruschetta, få min opskrift på bruschetta lige her. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Brød, Tapas, til 4-6 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Pan con tomate

1 ciabatta flute, skåret i skiver

1-2 fed hvidløg

6 store tomater, gerne overmodne

3 spsk. olivenolie

1 tsk. salt

Peber

 

Fremgangsmåde

Pan con tomate

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rist brødskiverne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er helt sprøde og nærmest tørre.

Gnid hvert stykke brød med hvidløg.

Riv tomaterne på et rivejern og bland tomater med olivenolie, salt og peber. Fordel tomatblandingen på brødene og server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.