Pan con tomate - Spanske tapas brød med tomat og hvidløg

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pan con tomate

Pan con tomate – Opskrift på pan con tomate, ristet brød med revet tomater, hvidløg og olivenolie. Disse sprøde spanske brød med tomater er perfekte til tapasbordet. De består af ristet brød, som gnides med hvidløg og som toppes med revet tomat blandet med salt, peber og olivenolie. I Spanien spises disse brød til tapas og også til morgenmad. Jeg har i hvert fald flere gange fået disse brød til morgenmad. De smager vidunderligt og er en slags spansk bruschetta, få min opskrift på bruschetta lige her. Rigtig god fornøjelse!

Pan con tomate

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pan con tomate

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rist brødskiverne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er helt sprøde og nærmest tørre.

Gnid hvert stykke brød med hvidløg.

Riv tomaterne på et rivejern og bland tomater med olivenolie, salt og peber. Fordel tomatblandingen på brødene og server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar