Pan con tomate – Opskrift på pan con tomate, ristet brød med revet tomater, hvidløg og olivenolie. Disse sprøde spanske brød med tomater er perfekte til tapasbordet. De består af ristet brød, som gnides med hvidløg og som toppes med revet tomat blandet med salt, peber og olivenolie. I Spanien spises disse brød til tapas og også til morgenmad. Jeg har i hvert fald flere gange fået disse brød til morgenmad. De smager vidunderligt og er en slags spansk bruschetta, få min opskrift på bruschetta lige her. Rigtig god fornøjelse!
Pan con tomate
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pan con tomate
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Rist brødskiverne i ovnen i ca. 10 minutter eller indtil de er helt sprøde og nærmest tørre.
Gnid hvert stykke brød med hvidløg.
Riv tomaterne på et rivejern og bland tomater med olivenolie, salt og peber. Fordel tomatblandingen på brødene og server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar