Lækker opskrift på ovnstegt kylling med kartofler og urter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ovnstegt kylling med kartofler og urter

Ovnstegt kylling med kartofler og urter er en perfekt ret at servere til aftensmad. Den er fyldt med gode og lækre ting, som hvidløg, citron, frisk timian, babykartofler og store lækre hele kyllingelår med rygstykke. Du kan servere retten med en grøn salat og f.eks. tzatziki som tilbehør. Velbekomme!

Ovnstegt kylling med kartofler og urter

Ingredienser

Ovnstegt kylling med kartofler og urter (til 4-5 personer):

Fremgangsmåde

Ovnstegt kylling med kartofler og urter:

Tænd ovnen på 200 C. Skyld og ordn kartoflerne og skær evt. de største af dem en gang over. Hæld kartoflerne i fadet og placer kyllingelårene ovenpå. Skær citronen ud i halve skiver, skær løget i halve skiver og hak hvidløgene groft og fordel det hele i fadet. Kom godt med salt og peber på kyllingeskindet og dryp lidt olie over det hele. Pynt til sidst med timiankviste. Kom fadet i ovnen og steg i ca. 1 time til kyllingen er gennemstegt og kartoflerne er sprøde udenpå og bløde indeni. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar