One Pot Spaghetti Carbonara – så nemt og så lækkert! Jeg er vild med cremede pastaretter, hvilket I også elsker her på bloggen, kan jeg se. Spaghetti Carbonara er bare en klassiker og kan tilberedes på mange forskellige måder. Nogle laver den kun med æg, nogle kun med fløde og andre laver den med begge dele (miiig). Det er heller ingen skam at tilsætte en sjat hvidvin til retten. Denne pastaret har jeg valgt at tilberede som One Pot Pasta, hvilket gør processen endnu nemmere, end den i forvejen er. Her er nogle af mine andre cremede pastaretter: Cremet pastaret med peberfrugt og flødeost, One Pot Pasta med kylling og squash og pastaret med svampe, citron, timian og mozzarella. God fornøjelse!
One pot Spaghetti Carbonara
Ingredienser
One pot Spaghetti CarbonaraFremgangsmåde
One pot Spaghetti Carbonara
Steg bacon sprødt på en pande. Kom bacon, løg, hvidløg, champignoner og revet parmesan op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at små koge i ca. 10 minutter eller til pastaen er mør. Smag til med salt og peber. Slå æggene ud i en lille kop og pisk dem med en gaffel. Bland æggemassen i pastaen. Server straks med revet parmesan og basilikum. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke. Kan sådan en ret mon fryses? ?
Uh, det har jeg ikke lige selv prøvet, men det tror jeg, godt den kan 🙂
Ok jeg prøver. Tak for svar 🙂
Tak for en dejlig opskrift Hele familien var vilde med maden. Tak for altid inspirerende mad og opskrifter