One pan pasta med laks - Pasta med laks bagt i fad i ovnen
Opskrifter Livsstil Shop

One pan pasta med laks

One pan pasta med laks – Opskrift på cremet pastaret med laks bagt i fad i ovnen. Denne one pan pastaret er så lækker og nem og hurtig at lave. De fleste kender one pot pastaretter, hvor man kommer alt op i en gryde og får den lækreste pastaret på ingen tid. Princippet er meget det samme med one pan pasta, der kommes alle ingredienserne dog op i et fad og bages i ovnen i stedet for. Denne pastaret består af pasta, laks, spinat, citron, ærter, madlavningsfløde og flødeost. Det giver den lækreste cremede og smagfulde pastaret, som egentlig bare står og passer sig selv i ovnen. Der skal dog lige røres et par gange undervejs, for at undgå at pastaerne klistrer sammen.

De fleste pastaretter kan laves på denne måde, der skal bare sørges for at tilsættes nok væske i fadet, så pastaerne ikke bliver tørre. Prøv også min opskrift på bagt pasta bolognese. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 35 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

One pan pasta med laks

400 g pasta

1 L madlavningsfløde

2 dl vand

1 grøntsagsbouillon terning

200 g flødeost, gerne med urter

250 g laks, skåret i tern

100 g ærter

100 g spinat

2 fed hvidløg, presset

Fintrevet skal fra 1 citron

1 løg, skåret i tern

Salt og peber

Fremgangsmåde

One pan pasta med laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom pasta i et fad og tilsæt de resterende ingredienser og rør det rundt. Bag i ovnen i ca. 35 min. Rør i fadet undervejs, så pastaerne ikke klistrer sammen. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.