One pan pasta med laks - Pasta med laks bagt i fad i ovnen
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

One pan pasta med laks

One pan pasta med laks – Opskrift på cremet pastaret med laks bagt i fad i ovnen. Denne one pan pastaret er så lækker og nem og hurtig at lave. De fleste kender one pot pastaretter, hvor man kommer alt op i en gryde og får den lækreste pastaret på ingen tid. Princippet er meget det samme med one pan pasta, der kommes alle ingredienserne dog op i et fad og bages i ovnen i stedet for. Denne pastaret består af pasta, laks, spinat, citron, ærter, madlavningsfløde og flødeost. Det giver den lækreste cremede og smagfulde pastaret, som egentlig bare står og passer sig selv i ovnen. Der skal dog lige røres et par gange undervejs, for at undgå at pastaerne klistrer sammen.

De fleste pastaretter kan laves på denne måde, der skal bare sørges for at tilsættes nok væske i fadet, så pastaerne ikke bliver tørre. Prøv også min opskrift på bagt pasta bolognese. Rigtig god fornøjelse!

One pan pasta med laks

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

One pan pasta med laks

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kom pasta i et fad og tilsæt de resterende ingredienser og rør det rundt. Bag i ovnen i ca. 35 min. Rør i fadet undervejs, så pastaerne ikke klistrer sammen. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar