Nougatmousse med kirsebær – Opskrift på nem og lækker dessert med kirsebærsauce, nougatmousse med appelsin og marcipanchips. Denne nougatmousse er så nem og lækker. Moussen består af mørk chokolade og nougat som smeltes sammen og vendes sammen med æggesnaps, piskede æggehvider, flødeskum og revet appelsinskal. Nougatmoussen kommes i små glas, hvor der er kirsebærsauce i. Nougatmoussen pyntes med marcipanchips, hakkede hasselnødder og appelsinskal.
Opskrift på hjemmelavede marcipanchips lige her. Jeg har brugt en købt kirsebærsauce, men man kan også bruge min opskrift på hjemmelavet kirsebærsauce.
Denne dessert er perfekt til julefrokosten, hvis det er dig, der står for desserten. Da desserten laves i glas, så er det en nem dessert at tage med. Desserten kan også sagtens serveres til nytårsaften. Prøv også min opskrift på appelsin cheesecake i glas. Rigtig god fornøjelse!
Nougatmousse med kirsebær
Ingredienser
NougatmousseFremgangsmåde
Nougatmousse
Smelt chokolade i en skål over vandbad. Tilsæt nougat i tern og rør det rundt til alt er smeltet. Tag skålen af varmen.
Pisk æggeblommer og flormelis til en luftig æggesnaps. Vend æggesnaps og chokoladeblandingen forsigtigt sammen i en skål. Pisk æggehviderne skummende og vend dem i skålen.
Pisk fløden til en fast skum og vend forsigtigt i massen. Vend tilsidst revet appelsinskal i.
Fordel kirsebærsauce i ca. 8 glas og fordel moussen på. Stil moussen på køl i min. 5 timer, men gerne til dagen efter.
Pynt nougatmousse med
Skriv endelig en kommentar