Nemme og lækre fladbrød, som smager skønt, og som er meget hurtige at lave. Jeg elsker fladbrød og de er perfekte at servere til; Dhal, gyros, humus, tzatziki og salater. Jeg har brugt en røremaskine til at ælte dejen på, men hvis du ikke har sådan en, så kan du sagtens lave dejen med hænderne. Fladbrødene holder sig saftige og bløde, hvis de bliver pakket ind i et viskestykke. Rigtig god fornøjelse!
Nemme og lækre fladbrød
Ingredienser
Fladbrød (ca. 10 stk.):Fremgangsmåde
Fladbrød:
Opløs gæren i vandet i en røreskål. Tilsæt yoghurt. Rør rundt og tilsæt salt og sukker. Ælt herefter melet i lidt adgangen og ælt dejen til den slipper skålen. Lad dejen hæve 1 time med et viskestykke over.
Del dejen i 10 lige store boller. Rul hver bolle fladt ud på et meldrysset bord.
Varm en tør pande op på højeste varme. Steg/bag fladbrødene et adgangen i ca. 1 minut på hver side. Hold godt øje, da de hurtigt kan blive brændte. Pak fladbrødene ind i et viskestykke, så holder de sig nemlig bløde. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Vad e viskestykke??
Kan man putte mindre gær i også lade dem hæve natten over, i køleskabet?
Ja, det kan man godt 🙂