Nem bearnaise med creme fraiche - Bearnaise sauce lavet med creme fraiche
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nem bearnaise med creme fraiche

Nem bearnaise med creme fraiche – Opskrift på den nemmeste bearnaise sauce lavet med creme fraiche. Denne opskrift på idiot-sikker bearnaise sauce er så nem og lækker. Saucen laves med creme fraiche, og det skal gerne være 18 % eller allerbedst 38 %, ellers skiller saucen nemt. Derudover er der grøntssagsbouillon i, som giver smag og salter saucen, så der skulle gerne være salt nok i det, men ellers kan der selvfølgelig sagtens tilsættes salt. Der er æggeblommer i, som er med til at gøre saucen cremet og som også giver den farve. Jeg har brugt tørret estragon i saucen, men hakket frisk estragon kan også sagtens bruges. Saucen smages til med peber og citronsaft.

Bearnaise sauce

Bearnaise sauce er ganske enkelt min favorit sauce. Jeg har også den helt klassiske og lidt mere tidskrævende opskrift, på en bearnaise sauce, men denne med creme fraiche er meget hurtigere og idiot-sikker. Brug saucen til bøffer eller andet slags kød, fisk eller grøntsager. Prøv også min opskrift på bearnaise mayo. Rigtig god fornøjelse!

Nem bearnaise med creme fraiche

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Nem bearnaise med creme fraiche

Fremgangsmåde

Nem bearnaise med creme fraiche

Kom creme fraiche i en gryde. Smuldre grøntsagsbouillon i. Start med 1/2 og tilsæt evt. mere. Tænd på middelvarme og pisk godt i gryden til bouillonen er opløst. Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i. Stil gryden tilbage på varmen og pisk godt til det lige akkurat når kogepunktet.

Tag gryden af varmen igen. Tilsæt estragon og smag til med peber og citronsaft. Saucen er klar til servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar