Hjemmelavede æbletærter ala de populære McDonalds Apple Pie
Opskrifter Livsstil Shop

McDonalds Apple Pie

McDonalds Apple Pie – Opskrift på hjemmelavede æbletærter ala de populære McDonalds Apple Pie. Disse små æbletærter eller æblepakker er super nemme at lave og så smager de virkelig lækkert! De består af butterdej som skæres i firkanter og som fyldes med karamelliserede æbler stegt i smør med kanel, vanilje og citronsaft. Tærterne drysses med kanelsukker inden de bages. Det er en super nem og hurtig dessert som kan nydes lun med en kugle god vaniljeis til. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

McDonalds Apple Pie

Små søde sager til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

McDonalds Apple Pie

3 æbler, skåret i små tern

25 g smør

50 g brun farin

1 tsk. vaniljesukker

1 spsk. kanel

1 spsk. citronsaft

1 rulle fersk butterdej

1 sammenpisket æg til pensling

Kanelsukker

Fremgangsmåde

McDonalds Apple Pie

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg æblerne i smørret på en pande og tilsæt brun farin, vaniljesukker, kanel og citronsaft. Steg æblerne i ca. 5 min. til de er møre og karamelliserede. Stil æblerne til side.

Skær butterdejen ud i 6 lige store firkanter. Fordel de stegte æbler på halvdelen af firkanterne og luk dem sammen (se videoen). Pres dejen sammen med en gaffel rundt i kanten. Pensl med æg, snit to “lommer” i hver tærte og drys med kanelsukker. Bag i ca.15 min. eller indtil de er sprøde og gyldne. Server straks med f.eks. vaniljeis. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.