Frøsnappere med flødeost og oregano - Frøsnappere med butterdej
Opskrifter Livsstil Shop

Frøsnappere med flødeost og oregano

Frøsnappere med flødeost og oregano – Opskrift på lækre frøsnappere med butterdej, flødeost, revet ost og oregano. Disse frøsnappere eller butterdejstænger er så lækre og virkelig nemme at lave. Frøsnapperne består af butterdej som smøres med flødeost og drysses med revet ost og oregano. Dejen foldes sammen og drysses med både sesamfrø og blå birkes. Herefter skæres dejen ud i strimler, som snoes og så bages. Det smager så lækkert og de er perfekte at bruge som snacks og på et tapasbord.

De fleste laver frøsnappere med pikantost og med en gærdej, men det er så hurtigt og nemt at lave med butterdej. Man kan også sagtens lave dem med en købt pizzadej, hvis man ikke vil stå at lave dejen selv. Prøv også min opskrift på pizzatwisters. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snacks, Starters til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Frøsnappere med flødeost og oregano

1 rulle butterdej

150 g flødeost

150 g revet ost

1 spsk. oregano, tørret

1/2 dl sesamfrø

1/2 dl blå birkes

 

 

Fremgangsmåde

Frøsnappere med flødeost og oregano

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Rul butterdejen ud på bagepapiret. Smør flødeosten ud på butterdejen, drys med revet ost og oregano. Fold dejen så den ligger dobbelt. Pensl dejen med vand. Drys skiftevis sesamfrø og blå birkes på dejen. Skær dejen i 8-10 stimler og sno strimlerne. Læg dem på bagepapiret på en bageplade og bag dem i ca. 20 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.