Hjemmelavede æbletærter ala de populære McDonalds Apple Pie
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

McDonalds Apple Pie

McDonalds Apple Pie – Opskrift på hjemmelavede æbletærter ala de populære McDonalds Apple Pie. Disse små æbletærter eller æblepakker er super nemme at lave og så smager de virkelig lækkert! De består af butterdej som skæres i firkanter og som fyldes med karamelliserede æbler stegt i smør med kanel, vanilje og citronsaft. Tærterne drysses med kanelsukker inden de bages. Det er en super nem og hurtig dessert som kan nydes lun med en kugle god vaniljeis til. Rigtig god fornøjelse!

McDonalds Apple Pie

Små søde sager til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

McDonalds Apple Pie

Fremgangsmåde

McDonalds Apple Pie

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Steg æblerne i smørret på en pande og tilsæt brun farin, vaniljesukker, kanel og citronsaft. Steg æblerne i ca. 5 min. til de er møre og karamelliserede. Stil æblerne til side.

Skær butterdejen ud i 6 lige store firkanter. Fordel de stegte æbler på halvdelen af firkanterne og luk dem sammen (se videoen). Pres dejen sammen med en gaffel rundt i kanten. Pensl med æg, snit to “lommer” i hver tærte og drys med kanelsukker. Bag i ca.15 min. eller indtil de er sprøde og gyldne. Server straks med f.eks. vaniljeis. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar