Mazarinkage med toscafyld - Mazarinkage med toscafyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mazarinkage med toscafyld

Mazarinkage med toscafyld – Opskrift på svampet og lækker mazarinkage bagt med toscafyld og serveret med mascarponecreme og hindbærcoulis. Denne mazarinkage er så lækker og smager skønt serveret med mascarponecreme og hindbærcoulis. Kagen er med inspiration fra min opskrift på min meget populære opskrift på blåbærkage med toscafyld.  Kagen er perfekt at lave og servere til mange, da både kagen, cremen og hindbærcoulis kan laves dagen inden servering.

I toscafyldet er der mandelflager, men hvis du ikke kan få mandelflager, så virker det også helt perfekt med hakkede mandler. Prøv også min opskrift på mazarinmuffins med frosting. Rigtig god fornøjelse!

 

Mazarinkage med toscafyld

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 35 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Mazarinkage
Toscafyld
Hindbærcoulis
Mascarponecreme

Fremgangsmåde

Mazarinkage

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og marcipan lyst og luftigt. Pisk et æg i adgangen. Tilsæt creme fraiche og citronskal. Sigt melet i dejen og pisk igen.

Kom dejen i en form på 20×30 cm beklædt med bagepapir.

Toscafyld

Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op under omrøring til det bobler en smule og sukkeret er opløst.

Det skal ligne en lys karamel. Hæld toscafyldet ovenpå dejen.

Bag kagen i ca. 35 min. Kagen må gerne være lidt blød i midten. Lad kagen afkøle.

Hindbærcoulis

Kom hindbær, flormelis og citron i en lille gryde og kog det op under omrøring i et par minutter. Herefter kan du enten blende hindbærrene til en pure eller lade dem være hele. Lad hindbærcoulis afkøle.

Mascarponecreme

Pisk mascarpone, creme fraiche, vaniljekorn og sukker sammen i en skål. Det skal blot piskes i 1-2 min, så det bliver luftigt. Opbevar på køl indtil brug.

Server gerne kagen med mascarponecreme og hindbærcoulis. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Du skriver flormelis i i opskriften, men sukker i indhold i hindbærcoulis. Er det lige meget om det er sukker eller flormelis?

Skriv en kommentar