Marineret halloumi – Opskrift på lækker halloumi marineret i honning, olivenolie, hvidløg og basilikum. Halloumi er så lækkert og er et perfekt tilbehør til en lækker middag. Halloumi kan også bruges som en erstatning for f.eks. kød. Her har jeg marineret halloumi skiver i en skøn lage af honning, olivenolie, hvidløg og frisk basilikum. Halloumi er meget salt, så ved at marinere det i honning, bliver det salte element ikke så fremtrædende.
Server den marinerede halloumi i stedet for kød eller som topping på salater, pastaretter eller som tilbehør til gryderetter. I stedet for at skære halloumi ud i skiver, så kan den også skæres ud i tern. Prøv også min opskrift på halloumi deller med gulerødder eller halloumi burger med baba ganoush. Rigtig god fornøjelse!
Marineret halloumi
Ingredienser
Fremgangsmåde
Marineret halloumi
Skær halloumi ud i skiver.
Kom olivenolie, presset hvidløg, honning, hakket basilikum og peber i en bøtte eller skål og læg halloumi skiverne ned i. Lad det stå 1 time på køl.
Steg herefter halloumi på en pande indtil halloumi skiverne har fået farve. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar