Majs-ribs - Opskrift på vegetariske spareribs af majskolber

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Majs-ribs

Majs-ribs – Opskrift på vegetariske spareribs af majskolber bagt med hvidløgssmør. Disse majs-ribs er en perfekt erstatning for almindelige spareribs. De kan selvfølgelig også gå for en ny måde, at servere de traditionelle majskolber med smør på. Disse majs-ribs er simpelthen noget af det lækreste, jeg længe har lavet, så selvfølgelig skal I have opskriften på dem.

Majkolberne koges og skæres ud, og så pensles de med en lækker hvidløgssmør og bages i ovnen. Herefter toppes de med en trøffelcreme, lavet med Philadelphia med trøffel og mayonnaise, frisk persille og frisk chili skåret i tynde skiver. Majs-ribs er lækkert tilbehør til grillmad. Rigtig god fornøjelse!

Majs-ribs

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Majs-ribs
Hvidløgssmør
Trøffelcreme
Derudover

Fremgangsmåde

Majs-ribs

Skær majkolberne over i 2 så du i alt har 8 halve majskolber. Bring vand i kog i en gryde. Når vandet koger kommes de halve majskolber i vandet og koger i 12 minutter. Hæld vandet fra majskolberne og lad dem afkøle. Skær herefter hver majskolbe i 4 dele, på den lange led.

Tænd ovnen på 220 C varmluft.

Hvidløgssmør

Smelt smørret og bland det sammen med hvidløg, paprika, løgpulver, salt og peber.

Placer majskolbe-stykkerne på en bageplade med bagepapir og pensl dem med hvidløgssmør. Bag dem i ca. 20 minutter.

Trøffelcreme

Rør Philadelphia og mayonnaise sammen til en ensartet creme. Kom den evt. op i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul i enden.

Server majs-ribs på et fad og sprøjt trøffelcremen udover og pynt med persille og chili. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar