Majs-ribs – Opskrift på vegetariske spareribs af majskolber bagt med hvidløgssmør. Disse majs-ribs er en perfekt erstatning for almindelige spareribs. De kan selvfølgelig også gå for en ny måde, at servere de traditionelle majskolber med smør på. Disse majs-ribs er simpelthen noget af det lækreste, jeg længe har lavet, så selvfølgelig skal I have opskriften på dem.
Majkolberne koges og skæres ud, og så pensles de med en lækker hvidløgssmør og bages i ovnen. Herefter toppes de med en trøffelcreme, lavet med Philadelphia med trøffel og mayonnaise, frisk persille og frisk chili skåret i tynde skiver. Majs-ribs er lækkert tilbehør til grillmad. Rigtig god fornøjelse!
Majs-ribs
Ingredienser
Majs-ribsFremgangsmåde
Majs-ribs
Skær majkolberne over i 2 så du i alt har 8 halve majskolber. Bring vand i kog i en gryde. Når vandet koger kommes de halve majskolber i vandet og koger i 12 minutter. Hæld vandet fra majskolberne og lad dem afkøle. Skær herefter hver majskolbe i 4 dele, på den lange led.
Tænd ovnen på 220 C varmluft.
Hvidløgssmør
Smelt smørret og bland det sammen med hvidløg, paprika, løgpulver, salt og peber.
Placer majskolbe-stykkerne på en bageplade med bagepapir og pensl dem med hvidløgssmør. Bag dem i ca. 20 minutter.
Trøffelcreme
Rør Philadelphia og mayonnaise sammen til en ensartet creme. Kom den evt. op i en sprøjtepose, hvor der klippes et lille hul i enden.
Server majs-ribs på et fad og sprøjt trøffelcremen udover og pynt med persille og chili. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar