Limoncello Sour - Syrlig cocktail med gin og Limoncello
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Limoncello Sour

 

Limoncello Sour – Opskrift på frisk, syrlig og lækker cocktail med gin, Limoncello, citronsaft og æggehvider. Limoncello er en italiensk citronlikør, som er lavet med citronskal, vodka og sukker. Den smager syrligt og sødt og her har jeg brugt Limoncello i en skøn cocktail. Cocktailen består af gin, Limoncello, citronsaft, sukkersirup og æggehvider. Cocktailen shakes godt, hvorefter den fordeles i glas. Jeg pynter cocktailen med revet citronskal. Den kan også pyntes med friske mynteblade.

Den oprindelige Gin Sour er en cocktail som består af gin, sukkersirup, citronsaft og æggehvider. Her har jeg bare også tilføjet Limoncello.

Hjemmelavet sukkersirup

Du kan nemt og hurtigt lave din egen sukkersirup til drinks. Kog 2 dl sukker eller rørsukker og 2 dl vand i en lille gryde til sukkeret er opløst. Hæld sukkersiruppen i en beholder og opbevar den på køl i op til 6 måneder.

Server gerne cocktailen sammen med chips eller hjemmelavede saltmandler, se opskrift her. Denne cocktail er dejlig frisk og sød og passer perfekt til nytårsaften eller til en varm sommeraften på terrassen. Prøv også min opskrift på hindbær cocktail. Rigtig god fornøjelse!

Denne cocktail er dejlig syrlig og sød og passer perfekt til nytårsaften eller til en varm sommeraften på terrassen. Rigtig god fornøjelse!

Limoncello Sour

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kom gin, limoncello, citronsaft, sukkersirup, æggehvider og en håndfuld isterninger i en shaker. Shake cocktailen godt. Smag den til.

Hæld cocktailen igennem en si i 2-3 glas. Sørg for at få skummet med. Pynt med citronskal. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar