Laksemousse - Opskrift på den bedste laksemousse med varmrøget laks
Opskrifter Livsstil Shop

Laksemousse

Laksemousse – Opskrift på den lækreste laksemousse med varmrøget laks og peberrod. Denne laksemousse er så skøn og nem at lave. Laksemoussen består af varmrøget laks, creme fraiche, sennep og peberrod. Den kan bruges til mange forskellige ting, f.eks. kan laksemoussen bruges til at komme i en sandwich, i en salat, som tilbehør til et tapas bord eller som en del af kanapeer til nytårsaften.

Her har jeg serveret laksemoussen med hjemmebagte sprøde rugbrødschips.  Laksemoussen kan også serveres på hjemmebagte blinis pyntet med dild, citron og hakket rødløg. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Laksemousse

250 g varmrøget laks

100 g creme fraiche

1 tsk. dijon sennep

25 g revet peberrod

Friskkværnet peber

En smule salt

Citronsaft

Frisk dild til pynt

 

Fremgangsmåde

Laksemousse

Rør laksen sammen med creme fraiche og sennep. Tilsæt peberrod, peber og smag til med salt og citronsaft. Drys frisk dild udover og opbevar laksemoussen på køl indtil servering eller server den med det samme. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.