Lagkage med chokoladeskum - Nem og lækker lagkage
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lagkage med chokoladeskum

Lagkage med chokoladeskum – Opskrift på den bedste lagkage med chokoladeskum med revet chokolade, kaffe og jordbær. Denne lagkage er super skøn og smager vidunderligt. Lagkagen består af lyse lagkagebunde som pensles med stærk kaffe og samles med den lækreste chokoladeskum. I skummet er der flødeskum som vendes med æggeblommer, kakao, sukker og revet chokolade.

Jeg har her brugt købte lagkagebunde, men det smager selvfølgelig endnu bedre med den hjemmebagte slags. Du finder opskriften på mine hjemmebagte luftig og lette lagkagebunde lige her.

Denne lagkage har min mor altid bagt til fødselsdage i min familie. Det er en lagkage der altid er vildt populær, fordi den bare smager så dejligt med det luftige bunde, kaffen og det lækre chokoladeskum. Min mor pynter den altid med jordbær, men lagkagen kan pyntes med lige de bær man ønsker. Den kan også bare serverede som den er kun med revet chokolade. Lagkagen er perfekt at lave og samle dagen inden den skal serveres, fordi den bliver endnu bedre af at stå på køl og trække smag.

Jeg har mange forskellige opsrkifter på lagkager her på min blog, prøv f.eks. min opskrift på Rutebilslagkage eller min opskrift på luksus Othellolagkage. Rigtig god fornøjelse!

Lagkage med chokoladeskum

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 2 t.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Chokoladeskum
Desuden

Fremgangsmåde

Chokoladeskum

Pisk fløden til en fast skum og vend æggeblommerne i (de skal ikke piskes). Vend forsigtigt sukker, kakao og revet chokolade i flødeskummet. Skummet kan godt se lidt skilt ud, men det er kakaoen, der gør det.

Placer en lagkagebund på et fad/lagkagefad. Pensl bunden med kaffe og kom 1/4 af chokoladeskummet på bunden og smør det omhyggeligt ud til kanten. Læg den næste bund på, pensl med kaffe og kom chokoladeskum på. Læg den sidste bund på, pensl med kaffe og smør noget af skummet hele vejen rundt på kagens sider og kom det resterende skum ovenpå kagen.

Læg halverede jordbær rundt i kanten på kagen og pynt med revet chokolade. Stil kagen på køl i min. 2 timer, men gerne til dagen efter. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar