Kyllingewraps - Opskrift på kyllingewraps med den bedste karrydressing

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kyllingewraps

Kyllingewraps – Opskrift på de wraps med kylling og karry. Disse tortilla wraps er så lækre, og de består af tortilla pandekager, som fyldes og rulles om den bedste karrydressing med æble og kylling. Det er dejlig nemt med wraps, fordi det er så nemt at lave, og de kan fyldes med alverdens lækkerier.

Wraps kan tages med i madpakken, til picnic og tages med på stranden, som et hurtig og let aftensmåltid. Prøv også en version med tunsalat. Jeg har brugt alm. tortilla pandekager i størrelse medium, men der kan også bruges f.eks. fuldkornspandekager. Hvis du ønsker mere fyld i pandekagerne, så kan der kommes agurk, peberfrugt og tomat i.

Prøv også min opskrift på æggewrap med kylling, spinat og feta eller wrap med parmaskinke, pesto og mozzarella. Rigtig god fornøjelse!

Kyllingewraps

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Karrysalat med kylling
Derudover

Fremgangsmåde

Karrysalat med kylling

Steg kyllingen i smør eller olie på en pande og krydr med salt og peber. Steg til kyllingen er helt gennemstegt. Skær kyllingen ud i tern.

Rør en dressing med creme fraiche, mayonnaise, karry, æble og forårsløg. Smag til med salt og peber. Tilsæt kyllingen og rør det godt rundt.

Gør et stykke bagepapir klar og placer en tortilla pandekage på bagepapiret. Fyld med salatblade og karrysalaten med kylling i midten af pandekagen. Rul og fold siderne indover og  rul til en wrap og rul bagepapiret rundt om og skær wrappen igennem på midten. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar