Æggewrap med fyld - Opskrift på let og lækker frokost, hurtigt måltid
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Æggewrap med fyld

Æggewrap med fyld – opskrift på let og lækkert måltid. Æggewrap er i princippet bare en helt tynd omelet, som egner sig fantastisk til at rulle om alverdens slags fyld. Her har jeg lavet en klassisk variant af æggewrap med revet ost, god skinke, tomater, agurk og frisk purløg. Du kan også fylde æggewraps med en rest kød eller fisk fra aftensmaden, eller blot fylde den med friske sprøde grøntsager og f.eks. hummus eller pesto. Jeg spiser tit sådan en æggewrap til morgenmad eller frokost, da det er et godt og mættende måltid at have med på farten. Hvis man ønsker at spise måltider med få kulhydrater er sådan en æggewrap et godt alternativ til f.eks. tortillas. Æggewraps kan tages med i madpakken, til picnic og tages med på stranden, som et hurtig og let aftensmåltid. Prøv også en version med feta, spinat, kylling og soltørrede tomater eller med tunsalat. Vær dog opmærksom på ikke at komme “for våde” ingredienser i wrappen, så den ikke bliver for blød og snasket. Rigtig god fornøjelse!

Æggewrap med fyld

Opskrift til 1 personer

Ingredienser

Æggewrap
Fyld

Fremgangsmåde

Æggewrap

Pisk æg sammen med fløde og krydderier.

Varm en pande (gerne slip-let) op med smør ved middelvarme og hæld æggemassen på. Lad det stege langsomt til æggemassen er fast. Kom revet ost på, så det smelter.

Gør et stykke bagepapir klar og før forsigtigt omeletten over på bagepapiret. Fyld med skinke, tomat, agurk og purløg. Rul til en wrap og rul bagepapiret rundt om og skær wrappen igennem på midten. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar