Tortilla wrap med pesto og parmaskinke - Opskrift på grillet wrap med fyld
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortilla wrap med pesto og parmaskinke

Tortilla wrap med pesto og parmaskinke – Opskrift på nem og lækker grillet tortilla wrap med pesto, parmaskinke, mozzarella og tomater. Wraps er super lækre og kan fyldes med alverdens lækkert fyld. Jeg har fyldt min wrap med det jeg lige havde i køleskabet, og det blev så lækkert.

Forslag til fyld

– Frisk spinat

– Grillet kylling

– Cheddar

– Flødeost

– Spidskål

– Cheeseburger fyld

Jeg laver wrappen i en paninigrill, og jeg bruger denne (*reklamelink), som jeg er vildt glad for. En toaster eller vaffeljern kan også bruges. Wrappen kan også laves på en varm pande eller bages i ovnen ved 200 C varmluft i ca. 10-12 minutter.

Denne måde at lave en grillet wrap på er blevet super populært og der er så mange forskellige varianter på diverse sociale medier. Jeg postede en Reels med denne video og den gik viralt i løbet af et par dage. Her i denne video kan du nemt se, hvordan man folder tortilla pandekagen med fyld i:


Tortilla wrap med pesto og parmaskinke

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Tortilla wrap med pesto og parmaskinke

Fremgangsmåde

Tortilla wrap med pesto og parmaskinke

Se videoen ovenover, hvordan man gør: Skær et lige snit i pandekagen. Fyld de 4 kvarte “felter” med fyld og fold dem indover hinanden. Pas på med ikke at fylde for meget fyld i.

Varm en paninigrill, toaster eller vaffeljern op. Wrappen kan også laves på en varm pande eller bages i ovnen ved 200 C varmluft i ca. 10-12 minutter.

Varm wrappen til den er sprød og gylden. Server straks velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar