Kødboller i tomatsauce med mozzarella - pasta og kødboller i tomatsauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kødboller i tomatsauce med mozzarella

Kødboller i tomatsauce med mozzarella serveret med pasta og squashpasta. Det er altså en nem og meget familievenlig hverdagsret. Kødbollerne er krydret med en smule frisk timian, men hvis man vil tilføre mere smag til dem kan man hakke soltørrede tomater og oliven og blande i kødfarsen. Vi serverer altid både pasta og squashpasta når vi får spaghetti med kødsauce og også til disse kødboller, så får man nemt lidt ekstra grønt. Rigtig god fornøjelse!

Kødboller i tomatsauce med mozzarella

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Kødboller:
Tomatsauce:
Derudover:

Fremgangsmåde

Kødboller:

Rør kødet sammen med de øvrige ingredienser og form lige store kødboller. Jeg lavede 24 små kødboller. Steg kødbollerne på en pande med smør til kødbollerne er gennemstegte. Hæld dem op på en tallerken.

Tomatsauce:

På samme pande som kødbollerne er blevet stegt på svitses løg og hvidløg. Hæld de flåede tomater udover og tilsæt oregano og smag til med salt og peber. Lad tomatsaucen stå at simre imens du tænder ovnen på 200 C varmluft. Kom kødbollerne ned i tomatsaucen og hæld det hele op i et fad. Riv mozzarella kuglerne i stykker og fordel over tomatsaucen og bag i ovnen i ca. 20 minutter indtil osten er sprød og gylden. Server straks med pasta. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar