Kikærtesalat - Opskrift på vegansk tunsalat med kikærter
Opskrifter Livsstil Shop

Kikærtesalat

Kikærtesalat – Opskrift på vegansk tunsalat med kikærter, som er perfekt til sandwich og rugbrød. Denne kikærtesalat er lavet på samme måde, som en lækker tunsalat/pålægssalat med mayo, citron, tomater, rødløg og frisk persille. Man kan komme lige det i man bedst kan lide, f.eks. majs ligesom jeg har gjort i denne tunsalat.  Prøv også med finthakkede syltede agurker eller kapers. Kikærterne mases med en gaffel og så blandes de med mayo og de øvrige ingredienser til en skøn og mættende salat. Hvis det skal være vegansk, så bruger man selvfølgelig vegansk mayo.

Brug kikærtesalaten ovenpå friske salatblade, rucola eller spinat. Den er også perfekt i sandwich eller på rugbrød. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Salat, tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 5 min. /
Ingredienser

Kikærtesalat

1 dåse kikærter

2 spsk. mayo, vegansk

1 rødløg, skåret i tern

2 tomater, skåret i tern

1 spsk. kapers

1 spsk. citronsaft

1 bundt frisk persille, finthakket

Salt og peber

 

Fremgangsmåde

Kikærtesalat

Kom kikærterne i en skål og mas dem med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienserne og rør sammen til en kikærtesalat. Smag til og nyd med det samme eller stil på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.