Kikærtesalat – Opskrift på vegansk tunsalat med kikærter, som er perfekt til sandwich og rugbrød. Denne kikærtesalat er lavet på samme måde, som en lækker tunsalat/pålægssalat med mayo, citron, tomater, rødløg og frisk persille. Man kan komme lige det i man bedst kan lide, f.eks. majs ligesom jeg har gjort i denne tunsalat. Prøv også med finthakkede syltede agurker eller kapers. Kikærterne mases med en gaffel og så blandes de med mayo og de øvrige ingredienser til en skøn og mættende salat. Hvis det skal være vegansk, så bruger man selvfølgelig vegansk mayo.
Brug kikærtesalaten ovenpå friske salatblade, rucola eller spinat. Den er også perfekt i sandwich eller på rugbrød. Rigtig god fornøjelse!
Kikærtesalat
Ingredienser
KikærtesalatFremgangsmåde
Kikærtesalat
Kom kikærterne i en skål og mas dem med en gaffel. Tilsæt de øvrige ingredienserne og rør sammen til en kikærtesalat. Smag til og nyd med det samme eller stil på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar