Kartoffelvafler med skaldyrssalat – Opskrift på kartoffelvafler med hjemmelavet skaldyrssalat på. Disse kartoffelvafler er serveret med hjemmelavet skaldyrssalat, fra denne opskrift, avocado i skiver, frisk dild og citronskiver. Det er en perfekt og nem frokost eller aftensmad. Man kan sige, at det er en slags moderne smørrebrød. Kartoffelvaflerne, som er fra denne opskrift, kan serveres med alverdens toppings, f.eks. også denne hønsesalat eller tunsalat.
Prøv også at brug vaflerne som toastbrød og med skinke og ost imellem, det smager super godt. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Kartoffelvafler med skaldyrssalat
1 portion af disse kartoffelvafler
1 portion af denne skaldyrssalat
Avocado, skåret i skiver
Citron, skåret i tynde skiver
Frisk dild
Fremgangsmåde
Kartoffelvafler med skaldyrssalat
Bag vaflerne og lav skaldyrssalat.
Pynt vaflerne med skaldyrssalat, avocado, citronskive og frisk dild. Server straks. Velbekomme!