Kartoffelvafler - Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kartoffelvafler

Kartoffelvafler – Opskrift på lækre kartoffelvafler lavet med kogte kartofler. Disse vafler med kartofler er perfekte at servere til frokost eller aftensmad. Vaflerne laves med kogte og afkølede kartofler som blendes sammen med æg. Her tilsættes der efterfølgende hvedemel, salt, hvidløgspulver og løgpulver. Dejen bages efterfølgende i vaffeljern.

Hvis man har kogte kartofler til overs, så er disse vafler et perfekt stop madspild projekt. Der bliver til ca. 6-8 vafler i denne opskrift, men der kan sagtens laves dobbeltportion, hvis du har mange kogte kartofler tilovers. Vaflerne er fryseegnede. Prøv også disse 3 x madvafler. Rigtig god fornøjelse!

Kartoffelvafler

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Kartoffelvafler (ca. 6-8 stk.)

Fremgangsmåde

Kartoffelvafler

Blend kogte og afkølede kartofler med æg. Tilsæt mælk, hvedemel, salt, løgpulver og hvidløgspulver. Blend til en ensartet og tyk dej.

Varm et vaffeljern op. Kom smør i vaffeljernet og fordel det med en pensl. Bag vaflerne i ca. 3-4 min. eller indtil de er gyldne og sprøde. Afkøl vaflerne på en bagerist. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar