Kartoffelrøsti med fløde og ost - Opskrift på portionsanrettede kartoffelrøsti
Opskrifter Livsstil Shop

Kartoffelrøsti med fløde og ost

Kartoffelrøsti med fløde og ost – Opskrift på portionsanrettede kartoffelrøsti med fløde og ost. Disse kartoffelrøsti bagt i muffinsforme er så nemme at lave og perfekte at servere som tilbehør til aftensmaden. Kartoffelrøsti består af revet kartofler som blandes med æg, fløde, løg, ost, salt, peber og muskatnød. herefter kommes det i smurte muffinsforme og bages til de er sprøde og gyldne. Det er en slags portionsanrettede flødekartofler.

Jeg laver gerne en stor portion af disse kartoffelrøsti, så fryser jeg halvdelen ned og den anden halvdel opbevarer jeg i en frysepose i køleskabet, hvor de kan holde sig i en lille uges tid. De er nemme at lune i ovnen eller i en airfryer inden servering. De kan også sagtens fryses ned eller serveres kolde i madpakken eller de kan tages med på picnic. Prøv også min opskrift på kartoffelmuffins med bacon og broccoli eller disse kartoffelfrikadeller med majs og cheddar. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kartofler, Tilbehør til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Kartoffelrøsti med fløde og ost (12 stk.)

600 g kartofler

3 æg

1 dl piskefløde

2 løg, revet

150 g revet ost

Salt og peber

Muskatnød

Smør til muffinsform

Fremgangsmåde

Kartoffelrøsti med fløde og ost (12 stk.)

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl kartofflerne og riv dem på et rivejern. Klem alt saften ud af kartoflerne. Kom de revede kartofler i en skål og tilsæt æg, fløde, løg, ost, salt, peber og muskatnød. Bland det godt sammen til en ensartet masse.

Smør en metalform til 12 muffins med smør. Endnu bedre hvis du har en silikoneform til muffins. Fordel kartoffelmassen i formene og bag i ca. 25 min.

Lad kartoffelrøsti afkøle en smule og befri dem fra formen. Server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.