Kartoffelrøsti med fløde og ost - Opskrift på portionsanrettede kartoffelrøsti

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kartoffelrøsti med fløde og ost

Kartoffelrøsti med fløde og ost – Opskrift på portionsanrettede kartoffelrøsti med fløde og ost. Disse kartoffelrøsti bagt i muffinsforme er så nemme at lave og perfekte at servere som tilbehør til aftensmaden. Kartoffelrøsti består af revet kartofler som blandes med æg, fløde, løg, ost, salt, peber og muskatnød. herefter kommes det i smurte muffinsforme og bages til de er sprøde og gyldne. Det er en slags portionsanrettede flødekartofler.

Jeg laver gerne en stor portion af disse kartoffelrøsti, så fryser jeg halvdelen ned og den anden halvdel opbevarer jeg i en frysepose i køleskabet, hvor de kan holde sig i en lille uges tid. De er nemme at lune i ovnen eller i en airfryer inden servering. De kan også sagtens fryses ned eller serveres kolde i madpakken eller de kan tages med på picnic. Prøv også min opskrift på kartoffelmuffins med bacon og broccoli eller disse kartoffelfrikadeller med majs og cheddar. Rigtig god fornøjelse!

Kartoffelrøsti med fløde og ost

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kartoffelrøsti med fløde og ost (12 stk.)

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skræl kartofflerne og riv dem på et rivejern. Klem alt saften ud af kartoflerne. Kom de revede kartofler i en skål og tilsæt æg, fløde, løg, ost, salt, peber og muskatnød. Bland det godt sammen til en ensartet masse.

Smør en metalform til 12 muffins med smør. Endnu bedre hvis du har en silikoneform til muffins. Fordel kartoffelmassen i formene og bag i ca. 25 min.

Lad kartoffelrøsti afkøle en smule og befri dem fra formen. Server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar