Kartoffelkugler i airfryer – Opskrift på de lækreste og sprøde kartoffelkugler med halloumi tilberedt i airfryer. Disse kartoffelkugler er så nemme og hurtige at lave. Kartoffelkuglerne består af revet kartoffel og revet halloumi som blandes med majsstivelse, hvedemel, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og salt. Hele massen formes til kugler, som tilberede i airfryer. Jeg serverer kartoffelkuglerne med revet parmesan og purløg udover og dypper dem i creme fraiche vendt med sriracha. De kan selvfølgelig serveres med alle mulige andre slags dip f.eks. denne ærtedip med ricotta eller bearnaise mayo.
Kartoflerne skal ikke koges helt møre, da de stadig skal have lidt bid, fordi de tilberedes helt færdigt i airfryeren.
Se alle mine opskrifter til airfryer lige her. Prøv også min opskrift på halloumideller med gulerødder. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelkugler i airfryer
Ingredienser
Kartoffelkugler i airfryerFremgangsmåde
Kog kartoflerne i ca. 8 min. De skal ikke være møre, men have lidt bid. Afkøl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern ned i en skål. Riv halloumien ned i skålen og tilsæt majsstivelse, hvedemel, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og salt. Rør dejen godt sammen, det er nemmest med hænderne.
Form dejen til ca. 15 kugler. Placer dem i kurven til airfryeren, pensl med olie og bag kartoffelkuglerne i ca. 12-14 min. ved 200 C.
Server kartoffelkuglerne med revet parmesan og hakket purløg over. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar