Kartoffelkugler i airfryer – Opskrift på de lækreste og sprøde kartoffelkugler med halloumi tilberedt i airfryer. Disse kartoffelkugler er så nemme og hurtige at lave. Kartoffelkuglerne består af revet kartoffel og revet halloumi som blandes med majsstivelse, hvedemel, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og salt. Hele massen formes til kugler, som tilberede i airfryer. Jeg serverer kartoffelkuglerne med revet parmesan og purløg udover og dypper dem i creme fraiche vendt med sriracha. De kan selvfølgelig serveres med alle mulige andre slags dip f.eks. denne ærtedip med ricotta eller bearnaise mayo.
Kartoflerne skal ikke koges helt møre, da de stadig skal have lidt bid, fordi de tilberedes helt færdigt i airfryeren.
Se alle mine opskrifter til airfryer lige her. Prøv også min opskrift på halloumideller med gulerødder. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelkugler i airfryer
Ingredienser
Kartoffelkugler i airfryerFremgangsmåde
Kog kartoflerne i ca. 8 min. De skal ikke være møre, men have lidt bid. Afkøl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern ned i en skål. Riv halloumien ned i skålen og tilsæt majsstivelse, hvedemel, hvidløgspulver, løgpulver, paprika og salt. Rør dejen godt sammen, det er nemmest med hænderne.
Form dejen til ca. 15 kugler. Placer dem i kurven til airfryeren, pensl med olie og bag kartoffelkuglerne i ca. 12-14 min. ved 200 C.
Server kartoffelkuglerne med revet parmesan og hakket purløg over. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar