Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs – Opskrift på de lækreste grøntsagsfrikadeller med revet kartoffel, majs og cheddar. Disse vegetariske deller er så gode og lækre. Jeg elsker deller, både dem med kød, men også dem uden kød. De her er med revet kartoffel, revet cheddar ost, majs, løg og hvidløg. De er virkelig nemme at lave og kan sagtens fryses ned, hvis ikke de alle bliver spist.
Prøv også mine andre opskrifter på deller lige her. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs
Ingredienser
Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs (ca. 15 stk.)Fremgangsmåde
Kartoffelfrikadeller med cheddar og majs
Riv kartoflerne og klem så meget væde ud som muligt.
Bland de revne kartofler med de resterende ingredienser og rør det sammen til en ensartet og formbar masse.
Varm en pande op med olie (så det dækker bunden af panden). Form massen til ca. 15 flade frikadeller. Steg ca. 4 frikadeller af gangen i 4 minutter på hver side ved middelvarme. De skal bliver gyldne og sprøde og kartoflerne skal være møre. Giv dem hellere lidt længere tid, ved lav varme, så de ikke bliver for mørke inden kartoflerne er blevet møre. Steg alle frikadellerne.
Læg dem herefter på køkkenrulle, så det kan suge fedtet. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar