Jordbærtrifli med ladyfingers - Opskrift på nem dessert med ladyfingers
Opskrifter Livsstil Shop

Jordbærtrifli med ladyfingers

Jordbærtrifli med ladyfingers – Opskrift på nem dessert med marinerede jordbær, ladyfingers og mascarponecreme. Denne dessert er så nem og hurtig at lave. Desserten består af marinerede jordbær med citron, honning og vanilje, som fordeles i glad med ladyfingers og mascarponecreme. Det er en super enkel og smagfuld dessert, som kan serveres til alle slags lejligheder.

Trifli er sådan en nem og lækker dessert, som kan laves med alle mulige forskellige elementer, men som for det meste består af noget frisk frugt/bær, kiks eller crumble og en creme. Jeg har mange forskellige opskrifter på trifli, se opskrifter her. Prøv f.eks. denne opskrift på trifli med Oreo, jordbær og mascarpone eller rabarbertrifli. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Jordbærtrifli med ladyfingers

Dessert i glas til 4 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Marinerede jordbær

250 g jordbær, skåret i tern

Saften fra 1 citron

Skal fra 1 citron

1 tsk. vaniljesukker

1 spsk. honning

Mascarponecreme

250 g mascarpone

1 spsk. honning

1 tsk. vaniljesukker

1 dl piskefløde

Derudover

100 g ladyfingers

4 små jordbær, skåret i skiver

 

Fremgangsmåde

Marinerede jordbær

Bland jordbær med citronsaft, citronskal, vaniljesukker og honning. Stil det på køkkenbordet i 30 minutter.

Mascarponecreme

Pisk mascarpone, honning og vaniljesukker  tilsæt fløden imens der piskes. Pisk indtil det bliver luftigt, men pisk det endelig ikke for meget.

Smuldre/bræk ladyfingers ud og fordel dem i 4 glas og skom jordbær og mascarponecreme ovenpå. Gentag dette så der i alt er 2 lag. Slut af med jordbær ovenpå. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.