Opskrifter Livsstil

Ispinde med vanilje og hindbær

Ispinde med vanilje og hindbær – endnu en opskrift på lækre hjemmelavede ispinde! Jeg har lavet en del af disse ispinde og der kommer endnu flere. Jeg har SÅ mange ideer og smage der skal eksperimenteres med. Det er verdens nemmeste og mest cremede isbase og den kræver ikke ismaskine. Disse ispinde er med vaniljeis med hindbær, og så er de dyppet i hvid chokolade blandet med hindbærpulver. Så lækker og frisk! Rigtig god fornøjelse!

Isformene kan køber her (*reklamelink).

Ispinde med vanilje og hindbær
Ingredienser

Ispinde med vanilje og hindbær (giver 8 ispinde):

Ispinde:

200 g frosne hindbær

20 g flormelis

200 g kondenseret mælk, svarer til 1/2 dåse

Kornene fra 1 vaniljestang

3,5 dl piskefløde

Chokoladeovertræk:

500 g hvid chokolade, kan købes her (*reklamelink)

2 spsk. kokosolie

2-3 tsk. hindbærpulver, kan købes her (*reklamelink)

Fremgangsmåde

Ispinde:

Tø hindbærrene op og mos dem med flormelis. Si lidt af saften fra, så der ikke er for meget væske. Bland den kondenserede mælk sammen med hindbær og vaniljekorn. Pisk fløden til let skum og vend sammen med hindbærblandingen. Placer dine isforme på et skærebræt og fordel isen i formene. Stil formene i fryseren, gerne natten over.

Chokoladeovertræk:

Smelt chokolade og kokosolie i en skål over vandbad. Vend hindbærpulver i chokoladen. Hæld chokoladen op i et højt glas, hvor der er plads til at dyppe en ispind i.

Når du har chokoladen klar, så skal der arbejdes lidt hurtigt. Tag isene op af fryseren og placer et stykke bagepapir på det kolde skærebræt. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen. Lad dem lige dryppe lidt af og læg dem på bagepapiret. Når du har dyppet alle isene sættes skærebrættet med isene tilbage i fryseren. Opbevar isene i fryseren indtil de skal serveres. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.