Is med juleskum - hjemmelavet is med juleskum og snebolde

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Is med juleskum

Is med juleskum – Opskrift på nem og hurtig hjemmelavet is med juleskum, snebolde og brændte mandler. Denne juleis er lavet uden ismaskine og den er så cremet. Denne is må være nr. 1 på listen over nemme is. Isen bliver lavet med piskefløde og kondenseret mælk som piskes sammen. Herefter vendes der klippet juleskum, hakkede brændte mandler og hakkede snebolde i og isen fryses. Der skal ikke bruges ismaskine, så derfor kan de fleste lave denne is.

Denne is er jo en jule-udgave, da der både er juleskum, brændte mandler og snebolde i. De brændte mandler kan laves fra min populære opskrift på brændte mandler eller de kan købes. Jeg bruger 1 pose juleskum og 1 pose snebolde, men hvis man har lidt ekstra liggende, så kan der sagtens tilføjes mere i isen eller det kan kommes på som pynt. Juleskummet bliver sprødt, når det fryses, men bliver lidt mere svampet udenpå, når de tøer op, men dog stadig sprøde indeni. Det er en sjov is at servere i julen og den kan enten serveres med en isske eller den kan skæres i skiver. Hvis isen skal kunne skæres i skiver, så er det bedst at beklæde formen med bagepapir inden ismassen hældes i formen. Prøv også min opskrift på is med nougat og marcipan. Rigtig god fornøjelse!

Is med juleskum

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning + 6 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Klip juleskum ud i mindre stykker. Hak mandler og snebolde fint. Pisk fløden til en let skum og vend kondenseret mælk i. Vend juleskum, brændte mandler og snebolde i massen. Hæld massen i en form.

Pynt evt. med ekstra juleskum, brændte mandler og snebolde. Stil formen i fryseren i min. 6 timer, men gerne natten over.

Isen tages op ca. 15 minutter inden servering. Server enten isen med en isske eller skær isen i skiver. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar