Hytteostdip med marinerede oliven – Opskrift på lækker hytteostdip serveret med marinerede oliven og skoleagurker. Denne lækre side dish eller snack er super nem at lave og smager så skønt. Retten består af en cremet hytteostdip med spinat, citron og cashewnødder. Dippen smøres ud på et lille fad, hvor der fordeles marinerede oliven ovenpå. De marinerede oliven består af grønne oliven, som blandes med pinjekerner, persille, tørrede chiliflager, hvidløg og olivenolie. Denne lille ret serveres med skoleagurker, som er perfekte at dyppe i dippen med oliven. Dippen og de marinerede oliven kan sagtens laves klar dagen inden servering. Så skal det blot anrettes lige inden servering.
Prøv også at servere hytteostdippen med de marinerede oliven sammen med f.eks. dette focaccia brød lavet uden røremaskine. Rigtig god fornøjelse!
Hytteostdip med marinerede oliven
Ingredienser
HytteostdipFremgangsmåde
Hytteostdip
Blend alle ingredienserne sammen til en cremet dip. Smag til med salt og peber. Smør hytteostdip ud på et lille fad.
Marinerede oliven
Rør alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
Fordel de marinerede oliven på hytteostdippen. Skær agurkerne igennem og læg dem ved dippen. Drys med ekstra tørrede chiliflager og olivenolie og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar