Hytteostdip med dild - Grøn dip med hytteost og krydderurter

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostdip

Hytteostdip  – Opskrift på lækker dip lavet med hytteost, krydderurter, cashewnødder og hvidløg. Hytteostdip er så nemt og virkelig hurtigt at lave. Denne dip med hytteost består af hytteost som blendes med hvidløg, frisk dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder, olie, salt og peber. Jeg bruger enten den hytteost med 1,5 % fedt i eller den med 4 % fedt i og begge dele smager så godt. Dippen er inspireret af min opskrift på Green Goddess salat, som er fyldt med grønne sager og god smag.

Hytteostdip med dild

Hytteost dip med dild er en lækker og sund snack, der er perfekt til både hverdag og fest. Denne dip kombinerer den milde, cremede tekstur af hytteost med den friske smag af dild, hvilket skaber en harmonisk balance, der vækker smagsløgene. Dildens aromatiske noter tilføjer en ekstra dimension, der gør dippen særligt indbydende. Hytteost er rig på protein og calcium, hvilket gør denne dip til et sundere alternativ til mere kalorierige saucer. Den kan nemt serveres med friske grøntsager, chips eller brød, og den er ideel som en forfriskende tilføjelse til en tapas- eller grillbuffet. Hytteostdip kan bruges til mange ting. Men jeg kan allerbedst lide at dyppe grøntsager og nachos i dippen eller bruge den i sandwich. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostdip

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hytteostdip

Fremgangsmåde

Hytteostdip

Blend hvidløg, dild, persille, purløg, citronsaft, cashewnødder og olivenolie sammen. Tilsæt hytteost og blend sammen til en ensartet og cremet dip. Smag til med salt og peber. Server straks eller opbevar på køl. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar