Det lækreste hvidløgsbrød med grovmel og kerner. Jeg har tryllet disse sprøde grovboller om til hvidløgsbrød, og det blev virkelig lækkert. Sprødt og luftigt og med en skøn smag af hvidløg. Brødet kan også drysses med krydderier, både de friske og de tørrede, f.eks. timian, persille, oregano eller rosmarin. Kernerne i selve brødet kan varieres, jeg kom solsikkekerner og hørfrø i dejen. Dette hvidløgsbrød eller madbrød kan bruges til diverse retter eller skæres ud til sandwichbrød. Prøv også mit æltefrie foccacia brød med feta og urter eller koldhævet foccacia brød med oliven og oregano. Rigtig god fornøjelse!
Hvidløgsbrød med grovmel og kerner
Ingredienser
Hvidløgsbrød med grovmel og kernerFremgangsmåde
Hvidløgsbrød med grovmel og kerner
Lav dejen og lad den hæve 1 time.
Imens blandes olie med presset hvidløg.
Tænd ovnen på 250 C varmluft.
Kom dejen i en bageform (min er 30 x 40 cm) beklædt med bagepapir. Hæld olien med hvidløg udover dejen og tryk den ned i dejen med fingrene. Drys med flagesalt. Bag brødet i ca. 20 minutter til det er sprødt, gylden og lyder hult når du banker på det. Lad brødet køle af og server det. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar