Hjemmelavet softice - Opskrift på hjemmelavet softice med kun 2 ingredienser
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavet softice

Hjemmelavet softice – Opskrift på cremet hjemmelavet softice med vaniljeis. Det er så nemt at lave softice selv, og du skal kun bruge to ingredienser. Det er bare vaniljeis og piskefløde, der piskes sammen til en ensartet cremet masse uden klumper. Så det er faktisk fuldstændig som navnet softice antyder, nemlig blød is. Lige så snart softicen er lavet skal den enten sprøjtes ud i en vaffel, et bæger eller en lille skål, da den smelter hurtigt.

Ideer til toppings:

Softice er jo lig med toppings og krymmel, i hvert fald når man køber softice i kiosken eller hos isboden. Der findes mange forskellige slags krymmel og lækre toppings, som man kan komme ovenpå isen:

Krymmel

Chokoladesauce

Karamelsauce

Kakaopulver (gerne Oboy eller anden kakaopulver til at røre op med mælk)

Hakket chokolade (både hvid, mælk og mørk)

Knuste Oreos eller en anden slags kiks, f.eks. cookies

Mini skumfiduser

Hakkede nødder

Hjemmelavet guf

Jeg har brugt vaniljeis til at lave softice, men du kan bruge alle slags is f.eks. jordbæris, chokoladeis, hindbæris, karamelis eller pistacieis. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Hjemmelavet softice

Is til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hjemmelavet softice

Fremgangsmåde

Hjemmelavet softice

Lad isen tø en smule op. Skær isen i firkanter og kom dem op i en skål med piskefløde. Pisk til en cremet og ensartet masse uden klumper. Kom massen op i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt softicen ud i en lille skål, isbæger eller en vaffel. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar