Ispinde med chokolade, Dumle-karamel og hasselnød - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ispinde med chokolade, Dumle-karamel og hasselnød

Cremet chokoladeis på pind med Dumle-karamel i midten dyppet i mælkechokolade med hasselnødder. Og så endda helt uden at bruge ismaskine.

Ispinde med chokolade, Dumle-karamel og hasselnød

Ingredienser

Chokoladeispinde til ca. 16-18 ispinde:
Dumle-karamel:
Mælkechokolade med hasselnødder:

Fremgangsmåde

Chokoladeispinde:

Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Kog fløde og mælk op. Når det koger tager du det af varmen og hælder over i æggemassen i en tynd stråle samtidig med, at der piskes. Hæld så hele massen tilbage i gryden og kog det op til det får en tyk konsistens. Tag gryden af varmen og rør den hakkede chokolade i og stil derefter ismassen på køl.

Dumle karamel:

Smelt Dumle karamellerne i en gryde og tilsæt fløden lidt adgangen imens der røres rundt i gryden. Lad karamellen køle af.

Når ismassen er kølet af, hældes den i isformene og kom Dumle-karamel ned i hver isform og  frys isene i mindst 8 timer, gerne et døgn.

Mælkechokolade med hasselnødder:

Rist hasselnødderne i ovnen ved 200 C i ca. 15 minutter. Gnid skallen af hasselnødderne og hak dem fint i en foodprocessor. Smelt langsomt chokoladen med kokosolie i en lille gryde og bland herefter de hakkede hasselnødder i.

Hæld chokoladen op i et aflangt glas og dyp hver ispind heri og læg dem herefter tilbage i fryseren indtil de skal spises. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hej. Hvordan kan det være at min ismasse blev lidt grynet efter den blev kogt op i gryden igen?? og kommer man til at kunne smage det?

Skriv en kommentar