Hjemmelavede ispinde med hindbær og chokolade! - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede ispinde med hindbær og chokolade!

Jeg tror vi hurtigt kan blive enige om, at det er is-vejr hver dag? Især ispindevejr! Og hvorfor ikke lave ispindene selv? Jeg har lavet 2 cremede ispindevarianter. Den ene med hindbær is og den anden med chokoladeis og så er de endda lavet helt uden ismaskine. De er virkelig nemme at lave bortset fra, at man skal have lidt tålmodighed med sig, da de helst skal fryse natten over, så lav dem gerne dagen før de skal serveres og spises. Begge is opskrifter skulle gerne give ca. 10 ispinde, men det kommer meget an på hvilken str. dine forme er. Ellers må du lave dobbeltportion. Der er da heller ikke noget bedre end at have dejlige hjemmelavede is i fryseren til når is sulten melder is sig! Rigtig god fornøjelse. Se også ​disse ispinde med vanilje is. Her kommer opskriften:

Hjemmelavede ispinde med hindbær og chokolade!

Ingredienser

Hindbærispinde:
Til pynt:
Chokoladeispinde:
Til pynt:

Fremgangsmåde

Hindbærispinde:

Giv hindbær og sukker et hurtigt opkog. Blend hindbærerne og si kernerne fra. Bland hindbærepurén med mælk og fløde. Stil ismassen på køl. Når ismassen er kølet af, hældes den i isforme og fryses i mindst 8 timer.

Smelt chokoladen og hæld den op i et højt smalt glas. Tag isene op af fryseren og befri dem fra formene og dyp dem i chokoladen og pynt dem. Læg dem hurtigt i fryseren igen indtil de skal serveres.

Chokoladeispinde:

Pisk æg og sukker sammen til det bliver lyst og luftigt. Kog fløde og mælk op. Når det koger tager du det af varmen og hælder over i æggemassen i en tynd stråle samtidig med, at der piskes. Hæld så hele massen tilbage i gryden og kog det op til det får en tyk konsistens. Tag gryden af varmen og rør den hakkede chokolade i og stil derefter ismassen på køl. Når ismassen er kølet af, hældes den i isformene og fryses i mindst 8 timer.

Smelt chokoladen og hæld den op i et højt smalt glas. Tag isene op af fryseren og befri dem fra formene og dyp dem i chokoladen og pynt dem. Læg dem hurtigt i fryseren igen indtil de skal serveres.

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar