Lækre sprøde og hjemmelavede falafler serveret med hjemmebagt pitabrød. Disse sprøde falafler er så lækre og virkelig nemme at lave. Falafel-farsen er fyldt med varme krydderier og god smag. Jeg har friturestegt falaflerne, for at få dem så sprøde som muligt. De kan også bages i ovnen ved 200 C i ca. 30 minutter. Server falaflerne i pitabrød med grøntsager, dressing, chiliolie og f.eks. syltede rødløg. Fastfood på den nemme og hjemmelavede måde. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavede falafler med pitabrød
Ingredienser
Falafler (ca. 25 små falafler)Fremgangsmåde
Falafler
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og kør det til en ensartet fars. Farsen skal være fast og ikke for våd. Hvis farsen er lidt for våd, så kan du tilsætte lidt mere mel, rasp eller havregryn. Lad falafel-farsen stå på køl, imens du varmer olien op.
Varm olien op i en gryde. Tjek om olien er varm nok, ved at stikke en tandstik i olien, og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien varm. Form falafel-farsen til små lige store falafler. Frituresteg falaflerne i olien til de er sprøde og gyldne. Det tager ca. et par minutter. Lad falaflerne dryppe af på køkkenrulle. Server falaflerne imens de stadig er lune. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Bruger du kikærter fra dåse?
Ja, det gør jeg 🙂